Αποκτήστε πρόσβαση σε μοναδικής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα με έκπτωση 15%. Οποιος επιθυμεί μεγαλύτερη έκπτωση έως και 30% να επικοινωνήσει μαζί μου στο e-mail Klados.LR@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6942650103 Κωνσταντίνος Κλάδος

 
Εδώ θα μάθεις οτιδήποτε θέλεις σχετικά με τα προϊόντα της LR.
Τον Κατάλογο Προσφορών Health & Beauty,  και τον κατάλογο Προϊόντων.
 
Επισκεφθείτε το e-shop για τις αγορές σας εδώ
Κατάλογος Προσφορών
Κατάλογος Προϊόντων
 
Έκπτωση 30%
Έκπτωση 15%
Αν η παραγγελία σου φτάσει τα 99€ μπορείς αυτόματα να έχεις -30% και στην συγκεκριμένη παραγγελία, και σε οποιαδήποτε άλλη στο μέλλον. Η έκπτωση αυτή είναι επιπλέον των προσφορών που υπάρχουν ήδη μέσα στον κατάλογο. Στις επόμενες σου παραγγελίες δεν υπάρχει ελάχιστο όριο. Μπορείς να παραγγέλνεις οτιδήποτε θέλεις και να παραλαμβάνεις με courier οπουδήποτε.
Από την πρώτη παραγγελία σου κερδίζεις -15% επιπλέον στις τιμές του καταλόγου – ακόμα και στις προσφορές που θα βρεις. Πάρε το κομπιουτεράκι και ξεκίνησε να υπολογίζεις. Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, είμαι ένα μήνυμα μακριά σου.

 

 

Μεγαλύτερη έκπτωση για προσωπικές αγορές 30%
Έχεις έκπτωση 15% σε όλες του τις αγορές
Παραλαμβάνεις όπου θέλεις.
Έχεις επιπλέον έκπτωση στο μηνιαίο έντυπο προσφορών
Παραγγέλνεις όποτε θέλεις online
Μπορείς να παραλάβεις όπου θέλεις
Έχεις προσωπική Ιστοσελίδα LRworld.com/Your_name
Παραγγέλνεις online ότι ώρα σε εξυπηρετεί
Έχεις το δικό σου eshop σε περίπτωση που θέλεις να δημιουργήσεις το δικό σου Club πελατών
Έχεις 10€ εφάπαξ έκπτωση για κάθε σύσταση άλλου πελάτη από επόμενη παραγγελία
Δυνατότητα σε ειδικά προγράμματα επιβράβευσης σταθερής κατανάλωσης με επιπλέον έκπτωση 25% στην έκπτωση που ήδη θα έχεις (-30% + -25%)
 
Έξοδα Αποστολής
Κόστος Παραγγελίας;
Έξοδα Αποστολής (χωρίς Φ.Π.Α.)
0€ – 40€

40€ – 75€

75€ – 100€

100€ -150€

150€ & άνω

 

3,50 €

2,20 €

1,70 €

1,20€

Χωρίς έξοδα αποστολής

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail: Klados.LR@gmail.com

 

Επισκεφθείτε το e-shop για τις αγορές σας εδώ

 

 

 

 

>

 

 

 

 

 
 
Βίντεο και πληροφορίες από τα προϊόντα μας
 

ZeitGard PRO

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ: ZEITGARD PRO – 1 ΣΥΣΚΕΥΗ 4 BEAUTY TOOLS

Η συσκευή LR Zeitgard Pro είναι το πρώτο βήμα για ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση και διαχρονικηή ομορφιά.
Οι ανταλλακτικές κεφαλές προσφέρουν τέσσερις διαφορετικές επιλογές χρήσης, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες κάθε επιδερμίδας: αποτελεσματικό καθαρισμό, εντατική απολέπιση και αντιγηραντική περιποίηση προσώπου, καθώς και μασάζ & σύσφιξη του σώματος.
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα καθαρισμού και περιποίησης

Με επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Κατάλληλο για κάθε ηλικία και ανάγκη περιποίησης

Καινοτομία με την τεχνολογία υπερήχων

Ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις προϊόντων

Με την κορυφαία ποιότητα “Made in Germany”

 

 

Aloe Vera Immune Plus
Χάρη στα πολυάριθμα δραστικά συστατικά της, η Aloe Vera είναι πραγματικά πολυδιάστατη. Ειδικότερα για την παραγωγή των Aloe Vera Drinking Gels, η LR χρησιμοποιεί μόνο εξαιρετικής ποιότητας gel Aloe Vera. Το LR Aloe Vera Drinking Gel σας βοηθά να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο, καθώς εφοδιάζει, προστατεύει, αναζωογονεί το σώμα και ενεργοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες.
ΕΝΙΣΧΥΣΗ: Ενισχύονται τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ:
Ενεργοποιείται η παραγωγή νέων κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΤΟΝΩΣΗ:
Γρήγορη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ:
Το gel Aloe Vera τονώνει τη λειτουργία του μεταβολισμού.

ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:
Τα δραστικά συστατικά του gel Aloe Vera χαρίζουν περισσότερη ενέργεια και ζωντάνια7, ενώ αυξάνεται η βιοδιαθεσιμότητα των θρεπτικών συστατικών.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ:


ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ: Το gel Aloe Vera υποστηρίζει τις διεργασίες του οργανισμού και αναζωογονεί

Colostrum by LR

Φυσικό προϊόν που περιέχει πρωτόγαλα από αγελάδες Ευρώπης. Οι κάψουλες περιέχουν 800 mg πολύτιμη αποβουτυρωμένη σκόνη βόειου πρωτογάλακτος ανά ημερήσια δόση, ενώ είναι πρακτικές για χρήση όταν βρίσκεστε καθ’ οδόν. Δεν έχει γίνει προσθήκη συντηρητικών ουσιών.

Συστατικά:
••Ανοσοσφαιρίνες (IgG, IgA, IgM)
•Αυξητικοί παράγοντες (IGF1 και 2, TGF, EGF κ.α.)
•Ανοσοποιητικοί παράγοντες (κυτοκίνες, λακτοφερίνη, ιντερλουκίνη κ.α.)
• Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα

Ανοσοσφαιρίνες: Είναι αμυντικοί παράγοντες ευρέως φάσματος, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων. Στο colostrum περιέχονται όλα.

Αυξητικοί παράγοντες: Οι αυξητικοί παράγοντες είναι οργανικές ενώσεις που μεταφέρουν πληροφορίες μεταξύ των κυττάρων. Οι αυξητικοί παράγοντες βοηθούν την ανάπτυξη των οστών, μυών, νεύρων και ιστών, όπως επίσης και στην εξισορρόπηση των σακχάρων του αίματος.

Ανοσοποιητικοί παράγοντες: Η βασική τους λειτουργία είναι να διεγείρουν την αντίδραση του ανοσοποιητικού και με αυτόν τον τρόπο να βοηθούν στην αντιμετώπιση των ιώσεων.

Βιταμίνες: Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη λειτουργία του οργανισμόύ. Συμβάλλουν στη μετατροπή των μακροδιατροφικών συστατικών (πρωτείνες, υδατάνθρακες, λιπίδια) σε ενέργεια. Έχουν επίσης σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες οι οποίες ασκούν προστατευτική δράση έναντι των οξειδώσεων. Παράλληλα πολλές βιταμίνες είναι απαραίτητες προκειμένου να γίνει η απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών όπως του ασβεστίου και του σιδήρου.

Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία: Τα μέταλλα δίνουν στερεότητα και αντοχή στον σκελετό, ρυθμίζουν την ισορροπία υγρών στο σώμα και παίρνουν μέρος σε πολλές διεργασίες του μεταβολισμού. Τα μέταλλα τα διακρίνουμε σε ανόργανα στοιχεία που είναι και τα πλέον απαραίτητα. Βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό μας. Τα λιγότερο απαραίτητα που τα ονομάζουμε ιχνοστοιχεία και βρίσκονται σε πολύ μικρές ποσότητες στον οργανισμό μας.

Αμινοξέα: Τα αμινοξέα είναι οι δομικοί λίθοι της πρωτεΐνης. Υπάρχουν συγκεκριμένα είδη πρωτεΐνης που το σώμα χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη και επιδιόρθωση διαφόρων ιστών, που σημαίνει πως είναι πολύ σημαντικά για την μυϊκή ανάπτυξη.

 

Αντιβακτηριακή προστασία

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ - Το συχνό πλύσιμο των χεριών αφήνει συχνά μια δυσάρεστη αίσθηση τραβήγματος στην επιδερμίδα. Το HYDRO-ALCOHOLIC ΣΠΡΕΪ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την αφυδατώνει, με ενυδατική δράση που διαρκεί.

ΥΓΙΕΙΝΗ -
Η εξαιρετικά αποτελεσματική, δοκιμασμένη σύνθεση καταπολεμά άμεσα τα μικρόβια, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα που χαρίζει υγιεινή και καθαριότητα που διαρκεί. Το Σπρέι εφαρμόζεται χωρίς νερό και είναι ιδιαίτερα πρακτικό για χρήση καθ’ οδόν.

Υγιεινή και περιποίηση για τα χέρια
Καθαρίζει τα χέρια χωρίς νερό, ιδανικό για χρήση καθ’ οδόν
Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα
Στεγνώνει γρήγορα, δεν κολλάει
Made in Germany

Το Gel για τα Χέρια LR MICROSILVER PLUS καθαρίζει τα χέρια και δρα αντιβακτηριακά. Προσφέρει μια δροσιστική αίσθηση καθαριότητας ακόμα και χωρίς νερό. Απορροφάται γρήγορα και δεν κολλάει. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Ενώσεις ψευδαργύρου δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στα χέρια.
Ενδείκνυται για γρήγορο καθαρισμό καθ‘ οδόν – ακόμα και χωρίς νερό
Περιέχει MicroSilver BG™, με αντιβακτηριακές και αντιικές ιδιότητες
Η δεξπανθενόλη χαρίζει ενυδάτωση και βοηθά στην αναδόμηση του δέρματος.
Ο ψευδάργυρος έχει αναζωογονητική δράση και βοηθά στην επούλωση.

Ανδρική Αρρενωπότητα

Με το LR LIFETAKT 5in1 Men’s Shot, η LR δημιούργησε ακόμα ένα εξαιρετικό προϊόν ειδικά για άνδρες. Ο μεταβολισμός των ανδρών παρουσιάζει ορισμένες ιδιαιτερότητες σε σχέση με των γυναικών. Για τον λόγο αυτό, το 5in1 Men’s Shot περιέχει έναν στοχευμένο συνδυασμό ειδικά επιλεγμένων συστατικών από τη φύση και την επιστήμη, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες του οργανισμού των ανδρών. Μια εύκολη και πρακτική λύση, που μπορείτε να εντάξετε εύκολα στην καθημερινότητα σας και να ωφεληθείτε από τα μακροπρόθεσμα οφέλη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Προσφέρει τόνωση και υποστηρίζει τη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών, για περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ: Περιέχει πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία, όπως βιοτίνη, ψευδάργυρο και χαλκό, τα οποία ενισχύουν τη δομή του δέρματος και προλαμβάνουν τον σχηματισμό ρυτίδων.

ΠΥΚΝΑ ΜΑΛΛΙΑ: Ενισχύει εσωτερικά τις ρίζες των μαλλιών με αποτελεσματικά δραστικά συστατικά. Δυναμώνει τη δομή της τρίχας, για περισσότερη λάμψη και πυκνότητα.

ΟΜΟΡΦΟΙ ΜΥΕΣ: Προωθεί τον σχηματισμό των πρωτεϊνών και την ανάπτυξη των μυών.

ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ: Υποστηρίζει τον φυσικό σχηματισμό της τεστοστερόνης και επηρεάζει θετικά την αρρενωπότητα σας.

Αθλητισμός

Το Aloe Vera Drinking Gel Active Freedom είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο αποτελείται από 88% καθαρό gel του φύλλου Aloe Vera μαζί με βιταμίνη C και βιταμίνη E. Οι πολύτιμες βιταμίνες συμβάλλουν στην υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος, βοηθούν στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των αρθρώσεων και στη σύνθεση του κολλαγόνου για την καλή λειτουργία των χόνδρων – για απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Ιδανικό για άτομα που θέλουν
να προσφέρουν υποστήριξη στο μυοσκελετικό τους σύστημα.

Ενισχύστε τις αρθρώσεις σας με θειική χονδροϊτίνη, θειική γλυκοζαμίνη και υδρολυμένο κολλαγόνο με το Aloe Vera Freedom Gel.

Οι Active Freedom Κάψουλες με βιταμίνη D, που υποστηρίζει το μυϊκό σύστημα, ενώ το μαγγάνιο, υποστηρίζει το συνδετικό ιστό, ανοίγουν το δρόμο για περισσότερη κινητικότητα.

Το Protein Power με 80 % καθαρή πρωτεΐνη συμβάλλει στην προστασία του μυϊκού συστήματος, ενώ ταυτοχρονα προσφέρει συμπληρωματική υποστήριξη στους μυς κατά την άθληση λόγω της πρωτεΐνης από 5 διαφορετικές πηγές που περιέχει.

Το κορυφαίο βοοειδές Colustrum της LR προσφέρει υποστήριξη και αποκατάσταση του οργανισμού, καθώς αυξάνει τα επίπεδα απόδοσης μέσω των αυξητικών παραγόντων IGF 1 και 2, TGF και EGF.

Εκτινάξτε τις επιδόσεις σας στα ύψη με το Mind Master Extreme. Άμεσο λάκτισμα ενέργειας για σωματική και πνευματική αποδοτικότητα με κάλυψη 100% της ημερήσιας δόσης σε βιταμίνη D και 100% βιταμίνη E.

Το Pro Balance προσφέρει στον οργανισμό σας πολύτιμα βασικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία για την εσωτερική ισορροπία.

Διατροφή

Αν θέλεις να φτάσεις εύκολα και γρήγορα στο επιθυμητό βάρος τότε τα προϊόντα της σειράς Body Mission είναι εδώ, να σε υποστηρίξουν σε αυτή την αποστολή! Το πρόγραμμα LR LIFETAKT Body Mission σε καθοδηγεί για 28 ημέρες στην πορεία προς το επιθυμητό σου βάρος.

Τα προϊόντα Figu Active σας διευκολύνουν ώστε να αντικαταστήσετε δύο από τα τρία καθημερινά γεύματα με τα Ροφήματα, τις Σούπες, τις Νιφάδες και τις Μπάρες, τα οποία είναι έτοιμα σε χρόνο μηδέν.

Το Pro Balance, με μέταλλα και ιχνοστοιχεία, και το Protein Power, με υψηλής διατροφικής αξίας πρωτεΐνη, είναι οι σύμμαχοι που υποστηρίζουν τη διατροφή σας, εφοδιάζουν με θρεπτικά στοιχεία τον οργανισμό και υποστηρίζουν την ανάπτυξη των μυών.

Tο πράσινο Τσάι Βοτάνων συμβάλλει στην επαρκή κατανάλωση υγρών χωρίς θερμίδες, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το μεταβολισμό.

S.M.A.R.T MEALS – Έξυπνα γεύματα με όλες τις απαραίτητες βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής για τη ρύθμιση του βάρους που παρασκευάζονται γρήγορα και απλά.

Αίσθηση κορεσμού με χαρουπάλευρο, αλεύρι γκουάρ, αλεύρι konjak, – αυτές οι 3 πολύτιμες ύλες αποτελούν τις βασικές πηγές φυτικών ινών που μπορείτε να λάβετε από το Fiber Boost.

Ο online Προσωπικός Οδηγός σας Διαχείρισης Βάρους σας παρέχει εβδομαδιαία προγράμματα διατροφής, απολαυστικές συνταγές, παρακολούθηση της πορείας του βάρους, δικτύωση, βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής και πολλά άλλα.

Ψηφιακή αντιγήρανση

Η έκθεση στο μπλε φως που εκπέμπουν οι οθόνες των smartphones, των tablets, των υπολογιστών, των τηλεοράσεων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, προκαλεί την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η ακτινοβολία του μπλε φωτός διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, προκαλώντας οξειδωτικό στρες, το οποίο βλάπτει τα κύτταρα και επιταχύνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης, όπως χαλάρωση και λεπτές γραμμές.

Προστάτεψε την επιδερμίδα σου από την ψηφιακή γήρανση με το Blue Light Defenfer που έχει τριπλή δράση:

Το εκχύλισμα σπιρουλίνας περιέχει την χρωστική ουσία φυκοκυανίνη, η οποία απορροφά το μπλε φως και προστατεύει από την έκθεση σε ακτίνες φωτός υψηλής ενέργειας, καθώς τις αντανακλά και λειτουργεί σαν μια προστατευτική ασπίδα, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από την πρόωρη γήρανση και τους ερεθισμούς της επιδερμίδας.


Το εκχύλισμα μπλε λωτού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και δρα κατά του οξειδωτικού στρες, χαρίζοντας νεανική όψη και λάμψη στην επιδερμίδα.


Το εκχύλισμα σπιρουλίνας περιέχει ένα ένζυμο που επανορθώνει τις κυτταρικές βλάβες που έχει ήδη υποστεί η επιδερμίδα λόγω του μπλε φωτός και περιορίζει τον πρόωρο σχηματισμό νέων ρυτίδων, συμβάλλοντας στην ορατή μείωση των ρυτίδων της επιδερμίδας.

Beauty Elixir 5in1

Θέλεις να έχεις νεανική ομορφιά, όποια κι αν είναι η ηλικία σου; Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς επιτάσσουν φυσική και υγιή εμφάνιση, ενώ οι 5 κυριότερες επιθυμίες ομορφιάς είναι οι εξής: νεανική εμφάνιση,λαμπερό δέρμα,σφριγηλό σώμα, δυνατά μαλλιά και γεράνύχια. Για να επιτύχετε το συγκεκριμένο στόχο,η ισορροπημένη πρόσληψη θρεπτικών συστατικών είναι απαραίτητη. Το 5in1 Beauty Elixir, με καινοτόμο διπλό σύμπλεγμα συστατικών, περιέχει τα σημαντικότερα ενεργά συστατικά ομορφιάς της φύσης και της επιστήμης, χαρίζοντας νεανική ομορφιά που ξεκινά από μέσα, με μια μόνο δόση την ημέρα.

Το ενεργό σύμπλεγμα συστατικών συμβάλλει στην ενεργοποίηση των διεργασιών του σώματος που αφορούν την ομορφιά, ενώ καταπολεμά τα σημάδια του χρόνου.

Το σύμπλεγμα συστατικών πρόληψης προστατεύει από την επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων γήρανσης.

Μείωση των ρυτίδων χάρη στη δράση της βιταμίνη C και των 2,5 mg πεπτιδίων κολλαγόνου

Βελτιώνει τη λειτουργία και τον φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος.

Τα πεπτίδια κολλαγόνου αυξάνουν την πυκνότητα του δέρματος και μειώνουν αποδεδειγμένα την κυτταρίτιδα.

Επιταχύνει αποδεδειγμένα την ανάπτυξη των νυχιών και μειώνει τη φθορά τους έως και κατά 42%

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου στο e-mail: Klados.LR@gmail.com

Επισκεφθείτε το e-shop για τις αγορές σας εδώ

. .